20 maj 2014

Lördag-Söndag-Måndag-Tisdag

Jösses en sån helg! Lördagen blev ju så kanoners det bara kan bli! Riktig tjejkväll och ett helt underbart återseende med min fina Elena! God, grillad mat, härlig musik, fint väder, godricka, glada människor, lite ölspel, lite shotar och massa annat, bör helt klart göras om iaf! Söndagen var ju som förväntad, bakishäng. Soligt och varmt, mitt bakissällskap låg ute på studsmattan typ hela dagen, dock lite för varmt för moi... Mot kvällen tog vi med oss vovven och åkte till sjön, hon fick bada lite och svalka av sig, Saras kamera var med och jag tror det blev mycket fina bilder, så dem hoppas jag på att få se på hennes blogg när hon uppdaterar ;)


Måndagen var det jobb i Svenstavik, trött som tusan på kvällen, antagligen efter helgens bravader och idag kom veterinären till stallet, fyra hästar skulle få tänderna kollade! Såg väl helt okej ut på dem alla. Lilla Saela fick också vaccinsprutan idag, så det blev bara en häst av sex som inte fick något att att göra med veterinären idag, tur för honom ;) Det är ju alltid lika roligt/obehagligt när hästarna får lugnande. De är lustiga med sättet de står på, eller försöker stå på... Men också obehagligt, när dessa stora djur blir så hjälplösa. Frida var först ut och piggnade på ganska fort. Men däremellan snarkade hon på som tusan, gulligt! Efter hästeriet åkte vi till sjön för att Najja och Crossa skulle få bada. Idag lossnade Najjas spärr och hon har nu börjat simma! Blev så hiiiiiimla stolt i matte-hjärtat! Hade för övrigt sällskap av Elena idag också, treeeevligt! :)
Något annat med helgen som var helt underbart är ju att Pevny faktiskt har flyttat upp nu! Måste leka med henne något i veckan också! Funderar på att åka in till stan på fredag, hänga med Elena och henne. Funderar också på att sova kvar i stan eftersom att Pev och Mallis ville ha sällskap på stan på lördag, riktigt sugen på det! Får se hur det blir :) Nu måste jag åka till stallet, Saelis ska få gå in, så tjarrå!




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar